Archiv článků

SLANÝ CUP A 3X BRONZ :-)

V sobotu 29.4. vyrazil Aerobic Team Lány pod TJ Sokol Lány do Slaného a odvezl si 3 bronzové poháry a to díky Operetkám, Elvisáčkům a Husopaskám. Gratulujeme cvičenkám :-)  
Celý článek

Úspěšné Kralupy

Máme velikou radost :-) ! Z Kralup přivezl ATL několik poháru . Husopasky 3.misto Pletky paní Operetky 3.misto Elvisáčci 2.misto Vojandy 1.misto Cikanky 2.misto Nástěnky 5.místo Labutě 2.misto Egypt 1.misto Jsme na všechny hrdé Děkujeme holky a holčičky a zároveň gratulujeme :-)
Celý článek

Operetkám uteklo zlato

Jen jeden jediný bod utekl Operetkám (nejstarší skupině 25+) - sestava "Pletky paní Operetky" a mohly být na prvním místě. Moc dobře ví, kde udělaly chyby, tak jedou teď v sobotu bojovat do Kralup nad Vltavou, stejně jako další týmy ATL. Držte nám palce :-)
Celý článek

Závodní sezóna roku 2016 je za námi!

Neskutečné - závodní sezóna roku 2016 je za námi! 19. 11. 2016 se členky ATL vydaly vstříct poslednímu soutěžnímu klání do Prahy – Chodov. Sobotního závodu se zúčastnil tým Japonek (3. místo) , Baronek (2. místo) a nejmladších Klauníků (1. místo). Se svou novou sestavou, na které holky dřely...
Celý článek

Jarní pohár 2016

V Praze na Chodově se 2.4. konal Jarní pohár 2016. Naše holky nás skvělé reprezentovaly : Sestry v akci 1.místo Robotky 1.místo Irky 1.místo Baronky 2.místo Japonky 3.místo Klauníci 6.místo Gratulujeme děvčátka !!!! A děkujeme fanouškům :-)  
Celý článek

Premiéra

Nejstarší tým pečlivě připravuje sestavu Irky. Premiéru bude mít na Plese v papučích 5.3. v lánské sokolovně. Těšíme se na vás :-)
Celý článek

Krásný dopis <3

Tohle opravdu stojí za přečtení :-) . Měla jsem (Bára Ladrová) slzy v očích když jsem to četla :-). Moc děkujeme Evičce Vostřákové a tady je dopis zkopírovaný :   Léto 2014 se stalo osudným… Po letní dovolené, kde se Natálka v dětském klubu vlnila v rytmu animačních programů samá...
Celý článek