Krásný dopis <3

Tohle opravdu stojí za přečtení :-) . Měla jsem (Bára Ladrová) slzy v očích když jsem to četla :-). Moc děkujeme Evičce Vostřákové a tady je dopis zkopírovaný :
 

Léto 2014 se stalo osudným… Po letní dovolené, kde se Natálka v dětském klubu vlnila v rytmu animačních programů samá ruka samá noha, bez ladu a skladu, ale s naprostým nadšením několik hodin denně, padlo konečné rozhodnutí. Obtelefonovala jsem kamarádky a zjistila, že je na Lánech AEROBIC TEAM, kam mohu Natálku s ohledem na svou pracovní dobu zapsat.

Od prvního tréninku bylo jasné, že se zamilovala. Nejen do aerobiku, ale také do trenérky Barušky. Její láska se v tomto ohledu co nevidět rozrostla o další členky teamu – Jitušku, Týnku, Míšu… Během pár týdnů našla také mezi staršími výborné kamarádky, za kterými se vždy moc těšila. Z Natálky se stal ďáblík posedlý hopsáním. Doslova vždy a všude, kde slyšela hrát hudbu, začala předvádět kroky, které se za těch pár tréninků naučila. K bratrově zděšení se začala vlnit třeba uprostřed nákupního centra, když jsme sháněli nové kopačky na fotbal. Zkrátka bleskurychle závislák tělem i duší.

S obrovskou radostí přivítala nabídku na sólové tréninky. Ani ve snu nás nenapadlo, že ještě ten rok, co s aerobikem začala, bude moc závodit. Obdiv za výsledky, kterých dosáhla, nepatří ale zdaleka jen jí. Velké díky za neskonalou trpělivost, obětavost, lásku a péči patří především jejím trenérkám Barče a Jitušce, ve kterých našla nejen obrovský vzor. Jsou pro ni neskutečnou motivací, stejně tak jako její starší kamarádky. Neskonalé díky patří všem trenérkám také za to, že v každém dítěti již odmalinka pěstují radost z vlastního štěstí, stejně jako ze štěstí toho druhého. Slzičky dojetí z dobrých výsledků sdílí všichni stejně tak, jako slzičky zklamání, když něco nedopadne podle vysněných představ. Závist tady nemá dveře otevřené!!!

Kéž by u vás nadšení, láska k dětem a trpělivost, kterou našim malým dáváte, byla nevyčerpatelná!!!

Díky za nádherné zážitky nejen pro děti, ale také pro nás, pro rodiče, kteří jsme tak neskonale pyšní na to, co NAŠE - VAŠE DĚTI DÍKY VÁM DOKÁŽÍ!

Eva Vostřáková